Ik heb een vraag voor je;

Leef jij van binnen naar buiten of van buiten naar binnen?

Ik wil je vragen even de tijd te nemen om stil te staan bij deze vraag… Wat roept de vraag bij je op? Wat zijn je ideeën erbij? Of misschien heb je geen idee…

In de onderstaande video vertel ik je hoe ik bij deze vraag kom en wat mijn bedoeling met het stellen van deze vraag is. Met deze vraag wil ik je bewust maken van de manier waarop je reageert op de wereld om je heen. En eigenlijk van wat jij kiest als bron van jouw ervaringen, jouw binnenwereld of de buitenwereld.

🦄

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link