Cursus Verbinding Verdiepen voor koppels

 

Willen jullie je verbinding op het gebied van intimiteit en seksualiteit verder verdiepen? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jullie (alle soorten en vormen van koppels zijn welkom).

In deze cursus van vier avonden gaan we in een veilige setting aan de slag met oefeningen rondom verbinden met jezelf en met de ander. 

Gedurende de vier avonden (van 19:30 – 22:00) gaan we aan de slag met verschillende thema’s die te maken hebben met verbinding, intimiteit en seksualiteit.

De kosten voor de cursus voor jullie als koppel is €675,- inclusief BTW.

De thema’s die aan bod zullen komen zijn:

 

1. De verbinding met jezelf en de ander

Hoe vaak zijn we vooral gericht op de ander en gaan de sensaties, ervaringen en gevoelens in ons eigen lichaam volledig aan onze aandacht voorbij? Hoe vaak zelf wel zelf volledig aanwezig op het moment dat we contact maken met de ander?

Zonder een gevoel van verbinding met jezelf is het moeilijk om echt te verbinden met de ander. Hier gaan we deze eerste avond mee aan de slag. Fijne oefeningen om te verbinden met jezelf om van daaruit de ander te gaan ontmoeten.

 

2. Mannelijke/vrouwelijke energie en polariteit

Of we nu man of vrouw zijn, we hebben allemaal zowel mannelijke als vrouwelijke energie in ons. In de tantra wordt er gesproken van Shiva (mannelijk) en Shakti (vrouwelijk). Beide energieën hebben hun eigen kwaliteiten en uitdagingen.

Naar gelang de situatie zetten we deze energieën in, de kunst van verbinden is deze energieën in jullie zelf, met elkaar te laten dansen.

Deze tweede avond gaan we de mannelijke en de vrouwelijke energie verkennen en ontdekken welke dynamiek er tussen jullie samen is.

3. Verlangens en communicatie

Durf jij eerlijk uit te spreken wat je fijn zou vinden? Ook als het iets ongewoons is… En durf jij het aan te geven als je partner iets doet wat je niet fijn vindt? Of wanneer je iets liever een beetje anders wil?

Iedere relatie is gebaat bij goede communicatie. Deze avond leren jullie werken met de Wheel of Consent, verlangens uitspreken en grenzen aangeven, geven en nemen.

 

4. Aanraking en sensualiteit

De laatste avond is de kers op de taart van de cursus en staat helemaal in het teken van authentieke verbinding, genieten en de zintuigen.

Laat je verrassen, geef je over… en pas alle dingen die je in de cursus hebt geleerd toe.

 

Een aantal praktische zaken:

* Voor data van de eerstvolgende cursus ga naar mijn agenda.

* Een cursus rondom intimiteit en seksualiteit kan best spannend zijn. Ik zal er alles aan doen om een fijne en veilige sfeer te creëren, ik besteed veel aandacht aan consent en weet dat jouw grenzen altijd gerespecteerd zullen worden.

* Er vinden in deze cursus geen seksuele handelingen plaats. Tijdens de eerste drie avonden is er sowieso geen naaktheid. Bij de sensual play op de laatste avond kan ervoor gekozen worden kleding uit te doen (broekjes blijven ten alle tijden aan), maar alleen als dit voor jou en je partner goed en veilig voelt.

* Tijdens deze cursus kun je uitgenodigd worden om de grenzen van je comfortzone wat op te rekken, ook kan het gebeuren dat er gevoelens of emoties aangeraakt worden. Dat is welkom en er is support maar het is ook belangrijk dat verantwoordelijkheid kunt nemen voor jezelf.

* Tot vier weken voor aanvang van de cursus kunnen jullie kosteloos annuleren. Tot twee weken voor aanvang zijn jullie 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annuleren minder dan twee weken voor aanvang zal ik het volledige bedrag in rekening brengen. Neem sowieso altijd even contact met me op, ik probeer graag met jullie een passende oplossing te vinden – mogelijk kan jullie plek door iemand van de wachtlijst opgevuld worden of kunnen jullie een volgende keer meedoen.

* Geef bij aanmelding (via de knop hieronder) in het opmerkingenveld alsjeblieft ook de naam van je partner op.

* Het is mogelijk om een vrijblijvende kennismaking via ZOOM te plannen, neem daarvoor contact op via post@reneeoverboom.nl

* Als jullie vooraf vragen hebben laat het mij dan weten via post@reneeoverboom.nl of via 06-52401845

Data en aanmelden

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link