De Law of Attraction betekent ‘like attracts like’. Waarschijnlijk de meest bekende universele wet en waarschijnlijk ook degene waar de meeste discussie over is.

In onderstaande video vertel ik je over twee misvattingen met betrekking tot de Law of Attraction die ik vaak hoor. Ik leg je uit hoe het volgens mij (wel) werkt. Daarnaast ga ik kort in op de reden waarom Heartfulness zo ontzettend belangrijk en krachtig is in combinatie met de Law of Attraction.

Hint; Like attract like… dus Heartfulness attracts more…

❤️

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link