Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Verbinding Verdiepen voor koppels

6 september @ 19:30 - 22:00

Willen jullie je verbinding op het gebied van intimiteit en seksualiteit verder verdiepen? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jullie (alle soorten en vormen van koppels zijn welkom).

In deze cursus gaan we in een veilige setting aan de slag met oefeningen rondom verbinden met jezelf en de ander. De cursus bestaat uit vier vrijdagavonden waarop we iedere keer met een ander thema aan de slag gaan.

Data: woensdagavond 6 september, 13 september, 20 september en 27 september. De avonden zijn niet los te volgen.

Tijdens de avonden komen de volgende thema’s aan bod:
1. De verbinding met jezelf en de ander
Zonder een gevoel van verbinding met jezelf is het moeilijk om echt te verbinden met de ander. Hier gaan we deze eerste avond mee aan de slag. Fijne oefeningen om te verbinden met jezelf om van daaruit de ander te ontmoeten.

2. Mannelijke/vrouwelijke energie en polariteit
We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons die we naar gelang de situatie inzetten. Deze avond gaan we deze twee energieën in onszelf verkennen en ontdekken welke dynamiek er tussen jullie samen is.

3. Verlangens en communicatie
Iedere relatie is gebaat bij goede communicatie. Deze avond leren jullie werken met de Wheel of Consent en grenzen aangeven.

4. Aanraking en sensualiteit
De laatste avond staat helemaal in het teken van authentieke verbinding, genieten en de zintuigen.

Voor meer informatie klik hier.

Nog een paar dingen:
* Een cursus rondom intimiteit en seksualiteit kan best spannend zijn. Ik zal er alles aan doen om een fijne en veilige sfeer te creëren, ik besteed veel aandacht aan consent en weet dat jouw grenzen altijd gerespecteerd zullen worden.
* Er vinden in deze cursus geen seksuele handelingen plaats. Tijdens de eerste drie avonden is er sowieso geen naaktheid. Bij de sensual play op de laatste avond kan ervoor gekozen worden kleding uit te doen (broekjes blijven ten alle tijden aan), maar alleen als dit voor jou goed en veilig voelt.
* Tijdens deze cursus kun je uitgenodigd worden om buiten je comfortzone te gaan, ook kan het gebeuren dat er gevoelens of emoties aangeraakt worden. Dat is welkom en er is support maar het is ook belangrijk dat verantwoordelijkheid kunt nemen voor jezelf
* Tot vier weken voor aanvang van de cursus kunnen jullie kosteloos annuleren. Tot twee weken voor aanvang zijn jullie 50% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annuleren minder dan twee weken voor aanvang zal ik het volledige bedrag in rekening brengen. Neem sowieso altijd even contact met me op, ik probeer graag met jullie een passende oplossing te vinden – mogelijk kan jullie plek door iemand van de wachtlijst opgevuld worden of kunnen jullie een volgende keer meedoen.
* Geef in het opmerkingenveld alsjeblieft de naam van je partner op.
* De cursus gaat door bij minimaal twee deelnemende koppels.
* Het is mogelijk voorafgaand een kennismakingsgesprek via ZOOM te plannen, neem hiervoor contact op via post@reneeoverboom.nl
* Als jullie vooraf vragen hebben laat het mij dan weten via post@reneeoverboom.nl

Aanmelden via: https://hipsy.nl/shop/12479-cursus-verbinding-verdiepen-voor-koppels

Gegevens

Datum:
6 september
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Site:
https://hipsy.nl/shop/12479-cursus-verbinding-verdiepen-voor-koppels

Organisator

Renée Overboom
Telefoon:
0652401845
E-mail:
post@reneeoverboom.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Ruimte
Schattekerkerweg 1B
Mijdrecht, Utrecht 3648HB Nederland
+ Google Maps
Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link