Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Online Masterclass ~ Van je Hoofd naar je Hart (10/10)

10 oktober 2019 @ 13:00 - 14:00

Van je Hoofd naar je Hart

De Online Masterclass is een perfecte manier om te ervaren hoe mijn energie jou ondersteunt om van je hoofd naar je hart te komen en echt de verbinding met je hart te ervaren.

In de Masterclass doen we een prachtige meditatie welke je echt in contact brengt met het gevoel van de kracht van jouw hart. Doordat dit gevoel zo helder en duidelijk is, kun je hier iedere keer weer opnieuw mee verbinden zodra je merkt dat je weer teveel in je hoofd zit.

Tijdens de interactieve Masterclass ga je ervaren hoe ik je uit je hoofd, naar je hart kan brengen. En hoe meer jij in verbinding met je hart bent, hoe meer bezieling je in je leven zal gaan ervaren.

Om ervoor te zorgen dat de Masterclass echt een waardevolle ervaring wordt voor alle deelnemers is er plaats voor maximaal 10 mooie mensen. Er zal een replay gestuurd worden naar iedereen die aanwezig was.  

Meld je aan via onderstaand formulier. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten!

Meedoen met de Online Masterclass?

Vul hier je naam en mailadres in om je aan te melden voor de online Masterclass. Je ontvangt uiterlijk een kwartier voor aanvang een inloglink waarmee je kunt deelnemen. ❤️

Gegevens

Datum:
10 oktober 2019
Tijd:
13:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
AANMELDEN
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties ❤️
close-link