Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Masterclass ~ Van je Hoofd naar je Hart (19/9)

19 september 2019 @ 20:30 - 22:00

Van je Hoofd naar je Hart

De eerste Online Masterclass vorige week dinsdag was een succes. We hebben een prachtige meditatie gedaan welke je echt in contact met het gevoel van de kracht van jouw hart. Doordat dit gevoel zo helder en duidelijk is, kun je hier iedere keer weer opnieuw mee verbinden zodra je merkt dat je weer teveel in je hoofd zit.

Tijdens deze interactieve masterclass ga je dus ervaren hoe ik je uit je hoofd naar je hart kan brengen. Hoe meer jij in verbinding met je hart bent, hoe meer bezieling je in je leven zal gaan ervaren.

Om ervoor te zorgen dat de Masterclass echt een waardevolle ervaring wordt voor alle deelnemers is er plaats voor maximaal 10 mooie mensen. Er zal een replay gestuurd worden naar iedereen die aanwezig was. 

Meld je aan via onderstaand formulier. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten! 

Meedoen met de Online Masterclass?

Vul hier je naam en mailadres in om je aan te melden voor de online Masterclass. Je ontvangt uiterlijk een kwartier voor aanvang een inloglink waarmee je kunt deelnemen. ❤️

Gegevens

Datum:
19 september 2019
Tijd:
20:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
AANMELDEN
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties ❤️
close-link