~ Have you puzzled life out yet? ~ 

Het beeld van deze tekening kreeg ik naar aanleiding van een bijzondere ervaring tijdens de Happy Spirit Days. Ik kwam in een stoel terecht bij Paul van Escentie. Absoluut gefascineerd door alle flessen parfum maar verder geen idee wat me te wachten stond.  

Het enige wat ik hoefde te doen was mijn ogen sluiten en omschrijven wat ik voelde. Om beurten werden de verschillende flessen met parfum onder mijn stoel geplaatst. En niet zomaar parfum, het is parfum waarbij geur, kleur en edelstenen op zo’n manier gecombineerd zijn dat het parfum een hele specifieke (hoge) trillingsfrequentie krijgt. Deze trillingsfrequentie wordt in je eigen energieveld gebracht en raakt daar dingen aan. Alles wat niet op dezelfde frequentie zit wordt ‘los’ gemaakt om naar de hogere frequentie te kunnen gaan, dit roept gedachten, gevoelens, emoties en sensaties op. Het is alsof er een soort energetische x-ray gemaakt wordt waarop alle blokkades, pijnpunten en openingen zichtbaar worden. 

Het was bijzonder om te merken hoe verschillend mijn ervaringen waren. Waar ik me bij de een zo zwaar als een baksteen voelde, voelde ik me bij een andere als een dansend elfje en bij weer een andere had ik het gevoel dat ik tegen een muur aan geklemd stond of dat mijn keel werd dicht geknepen. Nadat alle acht flessen parfum onder mijn stoel waren geplaatst werd de balans opgemaakt. Mijn ervaringen gaven een duidelijk beeld van welke trillingsfrequenties resoneerden en helpend waren en welke minder. 

Aan de hand daarvan werd er een persoonlijk parfum voor mij samengesteld. Eerst werd een ‘melange’ met een bepaalde verhouding die niet helemaal ‘perfect’ was onder mijn stoel gezet. Ik had het gevoel alsof alle delen van mij, alle puzzelstukjes van mij, instantly naar mij terugkwamen. Alsof mijn hart een sterke magneet was geworden en alles wat bij mij hoort naar huis liet komen. Fijn, maar wel een beetje intens.
Vervolgens werd de verhouding aangepast, geperfectioneerd. En meteen voelde ik meer licht. Alsof ik lucht kon ademhalen tussen de puzzelstukjes door. Heel fijn om al je delen bij je te hebben maar het is ook niet de bedoeling dat ze je beknellen natuurlijk.
Er miste nog één ding… Paul legde nog een klein kristalletje onder mijn stoel erbij. En meteen kwam er aarde. Ik was compleet en geaard. Helemaal aanwezig. 

Life can be like a puzzle. We zijn op zoek naar stukjes. We raken stukjes (van onszelf) kwijt, soms ligt er een stukje verkeerd of op de kop. Maar met iedere stukje worden we weer een beetje meer heel. Weer een beetje beter in verbinding met onszelf, weer iets meer op weg naar thuiskomen. Thuiskomen in licht en liefde.

Have you puzzled life out yet? 

❤️

Veel liefs, Renée

 

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link