Hier volgt snel een uitgebreide beschrijving van Heartfulness Essentials. Meer weten of vragen? Neem contact met me op. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Heartfulness Essentials is een korte online cursus die jou helpt om Heartfulness op het gebied van BODY, MIND en SOUL te integreren in je leven.

Ik geloof dat als je echt iets wilt veranderen, dat werkelijk transformatie alleen mogelijk is als deze holististisch is. En daarmee bedoel ik dat een verandering op alle niveaus van jouw wezen moet doordringen en integreren, op het niveau van je lichaam, je gedachten en je gevoelens.

Om jou daarbij te helpen heb ik de korte online cursus Heartfulness Essentials ontwikkeld. In deze korte cursus wordt jij je bewust op welke vlakken en op welke manieren jij Heartfulness nog meer kunt integreren in je leven. 

Ons energetische systeem is opgebouwd uit verschillende lagen. Ons lichaam is de binnenste (of juist buitenste laag). Het is in ieder geval de meest tastbare laag in ons energieveld.

Alle lagen in ons energieveld beïnvloeden alle andere lagen. Hoe gezonder en zuiverder de laag, hoe positiever de invloed op de andere laag.

Door goed naar ons lichaam te luisteren en goed voor ons lichaam te zorgen levert ons fysieke lichaam een positieve bijdrage aan het functioneren van onze Mind en onze Ziel.

Onze Mind is een andere laag in ons energieveld. Een laag waar over het algemeen zoveel energie naartoe gaat dat je bijna zou denken dat ons hoofd het middelpunt van ons zijn is… Alleen zit ons hoofd helemaal niet in ons midden…

Leer hoe je mind werkt en wat je kunt doen om het volume van de mind te reduceren waardoor de balans tussen je hoofd en je hart weer herstelt kan worden.

“Emotions are the language of the Soul.”

De kern van ons zijn is onze ziel. Onze ziel vormt de verbinding met het Goddelijke, met het universele bewustzijn, met alles wat is. De ziel is de verbinding met ‘infinity’.

Een sterke verbinding met de ziel betekent dat je leeft vanuit je hart. Dat de balans tussen je hoofd en je hart herstelt is en je kunt horen, zien, voelen, proeven en ruiken wat werkelijk waar is.

Sat Nam!

 

[paytium name="Heartfulness Essentials" description="Heartfulness Essentials" amount="99,-" button_label="Aanmelden"] [paytium_field type="firstname" label="Voornaam" required="true" /] [paytium_field type="lastname" label="Achternaam" required="true" /] [paytium_field type="email" label="Email" required="true" newsletter="activecampaign" newsletter_hide_checkbox="true" newsletter_after="true" newsletter_list="29" /] [paytium_field type="terms" label="Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden" link="https://reneeoverboom.nl/wp-content/uploads/2019/09/ALGEMENE-VOORWAARDEN-RENEE-OVERBOOM-COACHING.pdf" required="true"/] [paytium_total /] [/paytium]
Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link