Snacks for the Heart

GRATIS 30 dagen lang een Snack for the Heart. Een quote, korte oefening, compliment of een reminder die je helpt iedere dag even met je hart in te tunen. Eigenlijk alsof je iedere dag een cadeautje krijgt.

Kundalini Meditatie bundel

Drie Kundalini meditaties die jou op een krachtige manier dichter bij jouw ware essentie brengen.
De bundel bestaat uit de Meditatie To Conquer Phobias (GRATIS), de Deep Meditation into Thoughtlessness en de Pulse Meditation.

Heartfulness Essentials

Korte online cursus over het integreren van Heartfulness op het niveau van Mind, Body en Soul. Krijg op een toegankelijke manier helder hoe jij meer vanuit je hart kunt leven.

Heartfulness

Met het jaarprogramma Hearftulness krijg jij een jaar lang wekelijks Food for the Heart. Ga mee op een reis van bewustwording naar een leven waarin liefde, overvloed, verbondenheid en vrijheid de boventoon voeren.

Hartkracht coaching

Ben jij klaar op op een diep niveau te transformeren? Wil jij niet langer vastlopen in je hoofd maar vanuit helderheid, wijsheid en innerlijke kracht je leven leiden? Dan is individuele Hartkracht coaching misschien wel wat voor jou.

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link