Kaartlegging cadeau

Wat leuk! Je hebt een kaartlegging met een leuke korting cadeau gekregen… of je hebt je maakt zelf gebruikt van de korting. Hoe dan ook, ik kijk ernaar uit om met jouw de kaartlegging te gaan doen. 

Vul hieronder het formulier is en na een geslaagde betaling kunnen we meteen een afspraak plannen.

Kaartlegging

Bij een kaartlegging gaan we met elkaar in gesprek over een vraag of behoefte die je op dit moment hebt. Aan de hand van kaarten uit verschillende decks komt er steeds meer verheldering en inzicht op jouw vraag.

De kaartlegging vindt plaats via Zoom (online) of bij mij thuis in Wilnis. Als je graag naar mij toe komt, laat mij dit dan even weten via email. De kaartlegging zelf duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop krijg je een email met foto’s van alle kaarten en de vragen die we besproken hebben en de opname van het gesprek zodat je het op een later moment altijd nog een keer terug kunt kijken.

Na afronding van je bestelling ontvang je via email de link waarmee je een afspraak kunt inplannen voor de kaartlegging. Geen email ontvangen? Kijk dan ook even in je spambox en zorg dat post@reneeoverboom.nl als veilig gemarkeerd is.

 

[paytium name="Kaartlegging" description="Kaartlegging" amount="44,44" button_label="Kopen"] [paytium_total /] [paytium_field type="email" label="Email" required="true" newsletter="activecampaign" newsletter_hide_checkbox="true" newsletter_label="Meld je aan op onze nieuwsbrief" newsletter_after="true" newsletter_list="23" /] [paytium_field type="name" label="Naam" required="true" /] [paytium_field type="textarea" label="Van wie heb je de korting cadeau gekregen?" required="true" /] [paytium_field type="terms" label="Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van Renée Overboom coaching" link="https://reneeoverboom.nl/wp-content/uploads/2019/09/ALGEMENE-VOORWAARDEN-RENEE-OVERBOOM-COACHING.pdf" required="true" /] [/paytium]