Kaartlegging

Bij een kaartlegging gaan we met elkaar in gesprek over een vraag of behoefte die je op dit moment hebt. Aan de hand van kaarten uit verschillende decks komt er steeds meer verheldering en inzicht op jouw vraag.

De kaarten laten via beeld en emotie zien waar jij je aandacht op mag gaan richten, wat je mag gaan doen of wat je volgende stap is. Naast je eigen associaties en gevoelens bij de kaarten zal ik intunen op jouw energie en je helpen de diepere boodschap van de kaarten te begrijpen en te integreren.

Niet alle vragen zijn geschikt voor een kaartlegging. Kort gezegd zijn gesloten vragen niet geschikt. Ik kan uit de kaarten niet lezen wat je volgende baan moet zijn of dat je je relatie moet verbreken of voortzetten.

Vragen die geschikt zijn, zijn vragen als;
✨ Waar mag ik mijn aandacht op richten?
✨ Wat is mijn volgende stap?
✨ Wat wil deze situatie mij laten zien?
✨ Welke les mag ik nog leren?
✨ Wat mag ik loslaten?
✨ Wat kan mij helpen om …?

Het is fijn als je een idee hebt waar je je in het gesprek op wilt richten maar ik zal je zeker helpen de vraag te verhelderen en goed te formuleren.

Tijdens Volle Maan heeft Renée een kaartlegging voor mij gedaan. In een uitgebreide mail stond alles beschreven. Het was allemaal heel herkenbaar en gaf mij rust en vertrouwen dat ik mijn pad mag volgen en dat alles zich op het juiste moment zal ontvouwen. Dankjewel lieve Renée voor jouw Zijn en Liefde waarmee je dit doet 🙏

Judith

Ik heb een online kaartlegging van Renée ontvangen. Zij geeft heel helder antwoord op mijn vragen aan de hand van de getrokken kaarten. De boodschap is zeer persoonlijk en herkenbaar en ik kan er ook praktisch mee aan de slag. Als je meer helderheid wil dan is een kaartlegging van Renée zeker een aanrader!

Anne

Renée heeft een prachtige kaartlegging voor mij gedaan. Niet alleen voelde haar boodschap(of de door haar vertaalde boodschap) als een warm bad, ook zijn verschillende punten zo veel beter zichtbaar doordat nu het licht erop mag schijnen. Een fijne richtinggever!

Rosanne

De kaartlegging van Renee kwam voor mij precies op het juiste moment. Zonder verdere achtergrond informatie wist ze via de kaarten mij inzichten en tips te geven voor de komende periode. Mijn vraag voor de kaartlegging was om helderheid te krijgen voor de komende tijd waar ik me op mocht gaan focussen. Ik pak Renee haar kaartlegging er nog geregeld bij. Het is echt een kompas geworden van afgelopen maand en geeft heel veel rust om deze mooie boodschappen van het universum via Renee te ontvangen. Dankjewel voor dit waardevolle cadeau.

Lianne

ik heb een kaartlegging van Renèe gehad! het was erg waardevol en weer een stapje verder in mijn persoonlijke ontwikkeling. ze neemt ook echt de tijd om je vragen te beantwoorden! ik heb het als erg prettig ervaren! zeker een aanrader! liefs

Yvonne

Hoe gaat de kaartlegging in z’n werk?

De kaartlegging vindt plaats via Zoom (online) of bij mij thuis in Wilnis. Als je graag naar mij toe komt, laat mij dit dan even weten via email. De kaartlegging zelf duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop krijg je een email met foto’s van alle kaarten en de vragen die we besproken hebben en de opname van het gesprek zodat je het op een later moment altijd nog een keer terug kunt kijken.

Na afronding van je bestelling ontvang je via email de link waarmee je een afspraak kunt inplannen voor de kaartlegging. Geen email ontvangen? Kijk dan ook even in je spambox en zorg dat post@reneeoverboom.nl als veilig gemarkeerd is.

 

[paytium name="Kaartlegging" description="Kaartlegging" amount="88,88" button_label="Kopen"] [paytium_total /] [paytium_field type="email" label="Email" required="true" newsletter="activecampaign" newsletter_hide_checkbox="true" newsletter_label="Meld je aan op onze nieuwsbrief" newsletter_after="true" newsletter_list="23" /] [paytium_field type="name" label="Naam" required="true" /] [paytium_field type="terms" label="Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van Renée Overboom coaching" link="https://reneeoverboom.nl/wp-content/uploads/2019/09/ALGEMENE-VOORWAARDEN-RENEE-OVERBOOM-COACHING.pdf" /] [/paytium]
Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link