Kundalini Meditatie bundel

De Kundalini Meditatie bundel bestaat uit drie Kundalini Meditaties die jou stuk voor stuk gaan helpen om je meer en meer te verbinden met wie je werkelijk bent, met jouw essentie.

De eerste Meditatie To Conquer Phobias kun je hieronder GRATIS aanvragen. Deze eenvoudige meditatie gaat je helpen om je innerlijke leiding, jouw innerlijke guru beter te gaan horen. Hoe beter je deze innerlijke leiding kunt horen, hoe meer vertrouwen dit zal geven en hoe minder angst je zult ervaren.

De andere twee meditaties meditaties zijn de Deep Meditation into Thoughtlessness en de Pulse Meditation.

De Deep Meditation into Thoughtlessness helpt je de constante stroom van gedachten tot rust te brengen waardoor je als het ware de mist die tussen jou en de waarheid hangt optrekt. Door deze meditatie ga je helderder zien, horen en voelen wat waar is.

De Pulse Meditation is een meditatie voor de Soul Body. De Soul Body zou je jouw meest pure stukje ZIJN kunnen noemen, het is dat deel van jou wat nooit geboren is en nooit al sterven. Het is het deel van jou wat verbonden is met het universele bewustzijn. Deze meditatie helpt je de verbinding met je Soul Body te versterken.

Vraag hieronder de GRATIS meditatie
To Conquer Phobias aan. ⟱

Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de GRATIS meditatie en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties ❤️

De hele bundel?

 

Voor €10,- ontvang je naast de Meditatie To Conquer Phobias ook de Deep Meditation Into Thoughtlessness en de Pulse Meditation. Vul hiernaast het formulier in en stuur een reply met het verzoek de hele bundel te ontvangen. Je ontvangt dan van mij een betaallink waarna je een link ontvangt om de meditaties te downloaden zodat je ze altijd en overal kunt doen.

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link