Het is tropisch warm in Nederland. De school van mijn dochter heeft een tropenrooster ingesteld. Het zwembadje staat op en ik heb met doeken en parasols zoveel mogelijk schaduw gecreeërd in de tuin. Maar het is warm, warmer, warmst. 

Daarom nam ik vandaag onderstaande video op met een ademhalingsoefening uit de Kundalini Yoga die voor verkoeling zorgt. Daarnaast brengt de ademhaling ook kracht en vitaliteit. Het is een fijne ademhaling om te doen tijdens warme dagen maar bijvoorbeeld ook als je koorts hebt omdat het je lichaam van binnenuit koelt.

Je kunt de ademhaling gewoon een paar keer (en zo vaak je wilt) doen voor instant verkoeling of er een paar minuten voor gaan zitten. Iedere ochtend 26 keer en iedere avond 26 keer heeft een sterk ontgiftend effect. En, wil je maximaal, doe het dan 108 keer voor diepe meditatie en heling. 

Zo doe je Sitali pranayam:
* Zit of sta rechtop met een rechte rug, trek je kin ietsjes in zodat de achterkant van je nek lang is.
* Steek je tong uit en rol hem in een U vorm, het puntje van je tong is uit je mond.
* Adem diep in door je neus en adem uit door je mond.
* Doe dit een aantal keer, een paar minuten, 26 keer of 108 keer.

Ik wens je een hele fijne dag en ik vind het leuk als je me wilt laten weten hoe je het ervaren hebt.

🌞

Liefs, Renée

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link