Vorige week zat ik in een lage energie, dat wil zeggen; ik voelde me een beetje down, had niet zoveel energie en had geen idee wat mijn volgende stap mocht zijn. In de ochtend vind ik het fijn om een kaart voor me te trekken en ik gebruik graag het kaartendeck The Universe has your Back van Gabby Bernstein (er is ook een Nederlandse versie). Dagen achter elkaar trok ik twee dezelfde kaarten met beiden de boodschap om weer af te stemmen op liefde. 

Als je keer op keer dezelfde kaarten blijft trekken dan betekent dat, dat je de boodschap op nog een dieper niveau mag begrijpen, je de les nog niet eigen gemaakt hebt. En het duurde ongeveer een week totdat het kwartje viel.

Over wat het kwartje precies was heb ik onderstaande video opgenomen. 

De tekening is geïnspireerd op één van de affirmaties.

~ The moment I realign with love, clear direction is presented to me ~

Als je laag in je energie zit is de kans groot dat je ook erg in je hoofd zit. Veel nadenkt, of misschien ook wel weerstand voelt, oordelen hebt, je irriteert of je verzet tegen wat is. Op het moment dat je uit je hoofd kunt komen en je meer kunt verbinden met je hart, shift letterlijk je perspectief; je zou kunnen zeggen van een tunnelvisie naar een brede horizon. Vanuit het perspectief van je hart is het mogelijk om de wereld vanuit liefde te benaderen, om je te verbinden met de wereld om je heen en anderen. De manier waarop je de wereld waarneemt en beleefd is compleet anders.

Probeer maar eens uit, loop vijf minuten over straat en voel woede naar alles en iedereen die je tegenkomt. Loop daarna nog vijf minuten verder en voel liefde naar alles en iedereen die je tegenkomt. Ik durf te wedden dat je beleving compleet anders was.

Dus het moment dat je letterlijk in je hart kunt zakken, kan de zon weer gaan schijnen.

En zeg nou zelf, ook in het zonlicht ziet de wereld er een stuk mooier uit dan in de regen.

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link