Ongeveer een half jaar geleden ging ik mij verdiepen in the Law of Attraction. Op de een of andere manier heb ik de hype rondom the Secret een beetje gemist. Ik had er natuurlijk wel van gehoord maar heb het boek nooit gelezen en de film nooit gezien. 

Sophie van SoV’s Choice heeft het vaak over de Law of Attraction in haar podcast en ik raakte geïntrigeerd. Ik begon me er verder in te verdiepen door middel van de teachings van Abraham Hicks. Ik ontdekte dat de Law of Attraction heel wat meer is dan voor het slapen gaan wat fantasiën voor je netvlies brengen die dan allemaal op magische wijze gemanifesteerd zijn als je wakker wordt. 

In het voorjaar van dit jaar las ik het boek The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (voor de eerste keer). Een fascinerend boekje uit 1910 waarin gesteld wordt dat rijk worden het resultaat is van opvolgen van exacte regels. 

In dit boekje worden onder andere de 7 Universal Laws besproken. Ik werd me ervan bewust dat de Law of Attraction slechts één van zeven is. Sterker nog, feitelijk is de Law of Attraction de afgeleide van één van de zeven Universal Laws.

Ik ga de 7 Universal Laws onderzoeken en toepassen in mijn eigen leven. Mijn ontdekkingen ga ik met jou delen.

Liefs, Renée

p.s.: Ik ben me ervan bewust dat het geluid van de video niet al te best is… Ik hoop zo snel mogelijk een microfoontje te hebben waarmee ik video’s met betere geluidskwaliteit kan opnemen…

 

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link