Welkom! ZO leuk dat je er bent.

 

Op deze website vertel ik je alles over mij, over Heartfulness en over mijn missie om ervoor te zorgen dat jij straks volledig vanuit jouw mooie, unieke, magische, liefdevolle hart leeft. Dat jij je volledig kan laten leiden door je intuïtie en door liefde.

Lees verder om te ontdekken hoe mijn hart zo vol is geraakt van Heartfulness en op welke manieren ik jouw allemaal kan ondersteunen in de magische reis van je hoofd naar je hart.

Wat is Heartfulness? 

Heartfulness  = The state or quality of being heartful

 Heartful betekent: ‘Full of hearfelt emotion’ of ‘As much as a heart can contain’.

Voor mij betekent Heartfulness bewust zijn van de aanwezigheid van liefde in alles en in ieder moment en bewust kiezen me hierdoor te laten leiden. Bewust kiezen voor liefde, verbondenheid, openheid, mogelijkheden en overvloed. Me laten leiden door de stem van mijn intuïtie en een bezield leven leiden. Met een open hart leven en alle schakeringen van het leven ervaren.

Want ik geloof, dat van daaruit mijn hart overstroomt van liefde… En dat is wat ik jou ook toewens.

 

Leven vanuit je Hart

Laat niet je gedachten maar je gevoel leidend zijn in je leven.

Verbondenheid vanuit je Hart

Ga relaties aan vanuit een open hart in plaats van vanuit onzekerheid, twijfel of angst.

Het perspectief van liefde zien in alles

Word je bewust dat liefde altijd is, ook als je het misschien (even) niet kunt zien.

Kiezen vanuit liefde

De energie van onze gevoelens zet onze keuzes kracht bij. Kiezen vanuit je Hart is kiezen met kracht.

Hoe het allemaal begon...  

Jaren geleden toen Mindfulness helemaal hip begon te worden  zag ik vol verbazing hoe iedereen rozijnen ging observeren en bodyscans ging doen. En hoewel ik de waarde echt wel kon vatten zei iets in mij telkens; het zou geen Mindfulness moeten zijn, het zou Heartfulness moeten zijn... Want zo dacht ik iedere keer; met Mindfulness wordt nog steeds de Mind geactiveerd... en hoe mooi zou het zijn als we in plaats van onze Mind juist ons Hart zouden activeren... 

Een zaadje was geplant.

Ergens was dit bewustzijn er denk ik al veel eerder. Mijn afstudeerscriptie ging bijvoorbeeld over het belang van het vermogen te kunnen genieten voor het beleven van zin in het leven. Dat genieten was iets waar binnen mijn opleiding (Humanistiek) eigenlijk vrijwel niet over gesproken werd... Toen al voelde ik ergens dat het belangrijk is te kunnen verbinden met je lichaam en je gevoel, dat het essentieel is om je goed te kunnen voelen... alleen kon ik in die tijd nog niet helder verwoorden waarom. 

In de afgelopen jaren is de puzzel stukje voor stukje steeds completer geworden. It is about feeling good! It is about feeling love! It is about choosing love no matter what... 

Aanbod

Waar je ook staat in je leven. Of het idee van leven vanuit je hart nu helemaal nieuw voor je is, of dat je hier al enige tijd mee bezig bent, ik kan je op verschillende manieren en intensiteiten ondersteunen. Hieronder zie je een kort overzicht van mijn aanbod. 

 

Snacks for the Heart

GRATIS 30 dagen lang een Snack for the Heart. Een quote, korte oefening, compliment of een reminder die je helpt iedere dag even met je hart in te tunen. Eigenlijk alsof je iedere dag een cadeautje krijgt.

Kundalini Meditatie bundel

Drie Kundalini meditaties die jou gaan helpen om je meer en meer te verbinden met wie je werkelijk bent, met jouw ware essentie. Ontvang de eerste meditatie To Conquer Phobias GRATIS.

Heartfulness Essentials

Korte online cursus over het integreren van Heartfulness op het niveau van Mind, Body en Soul. Krijg op een toegankelijke manier helder hoe jij meer vanuit je hart kunt leven.

Heartfulness

Met het jaarprogramma Hearftulness krijg jij een jaar lang wekelijks Food for the Heart. Ga mee op een reis van bewustwording naar een leven waarin liefde, overvloed, verbondenheid en vrijheid de boventoon voeren.

Hartkracht coaching

Ben jij klaar op op een diep niveau te transformeren? Wil jij niet langer vastlopen in je hoofd maar vanuit helderheid, wijsheid en innerlijke kracht je leven leiden? Dan is individuele Hartkracht coaching misschien wel wat voor jou.

Over Renée

Laat me je meenemen in een persoonlijk verhaal. Toen ik na mijn middelbare school ging studeren koos ik voor een studie met de slogan ‘De mooiste studie is de mens’. Alleen al die slogan was voor mij genoeg om er helemaal voor te gaan. En hoewel het een prachtige opleiding was, heb ik ook altijd het gevoel gehad dat er iets miste. Later omschreef ik mijn studie als een ivoren toren. Veel denken en filosoferen over het leven. Maar als je alleen maar denkt over het leven, ben je dan eigenlijk wel bezig met leven?

Ik ging me verdiepen in Oosterse filosofiën, wat begon met Vipassana meditatie en daarna Reiki in India. Beiden nodigden mij uit om te gaan voelen, iets waarvan ik nog steeds geneigd was het met mijn hoofd te benaderen (en dat zou nog een hele tijd zo blijven…).

Op de hoogte blijven?

Ontvang mail van mij, met inspiratie. Dat waar mijn hart van overloopt. Dat waarvan ik geloof dat het jouw leven nog mooier maakt. Ik mail je als er iets is wat ik met gemout delen, wat je niet mag missen. Want liefde wordt krachtiger als het gedeeld wordt. ❤️

Testimonials

Renée is een bevlogen coach. Haar kracht ligt in het open en oordeelsvrij benaderen van een ander. Je kunt helemaal jezelf zijn bij haar. Renée luistert niet alleen cognitief, maar vooral intuïtief. Daarmee kan ze verschillende lagen en facetten van iemands persoon verbinden. Ik heb ervaren dat Renée met aandacht en scherpte luistert, zodat ze precies kan teruggeven waar het in de kern om gaat. In een coachingsgesprek weet ze een spiegel voor te houden waardoor je op hernieuwde wijze naar jezelf kijkt en tot nieuwe inzichten over jezelf komt. In combinatie met haar vrolijke energie en warme persoon maakt dit Renée tot een enorm fijne coach.

Charlotte

Humanistisch Geestelijk Verzorger

Renée is altijd vol energie, ze is leergierig en kijkt naar mogelijkheden. Ze zet mensen in hun kracht of laat mensen ontdekken wat hun kracht is als ze dit zelf nog niet weten. Renée heeft een luisterend oor en is in voor nieuwe dingen. Ze luistert naar haar eigen intuïtie en is creatief in haar denken.

Ingrid

Coach, Coach-ING

Ik heb Renée als een hele fijne coach ervaren. Ze werkt altijd met haar hart en ik heb me daarom altijd veilig gevoelt om bij haar te komen voor een gesprek en begeleiding. Renée schat iedereen op waarde en heeft mij meerdere keren in mijn kracht gezet. Ik heb haar hulp en tips als heel prettig ervaren.

Renée is een echt mensen-mens en daarom is het fijn om met haar samen te werken.

Jonna

Sociaal Werker

Wacht niet langer, kom thuis in je eigen Hart!

Schrijf je in om regelmatig Lovenotes,  updates en aanbiedingen te ontvangen. Ik heb je lief dus ik beloof je dat ik je niet zal spammen ❤️

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link