De Law of Attraction is, dankzij de Secret, waarschijnlijk de bekendste Universal Law. En ook een Universal Law die nogal wat emoties op kan roepen. Van de ultieme wet om alles te kunnen manifesteren wat je maar wenst tot scepsis; ‘alsof je alleen maar hoeft te zitten fantaseren en het daarmee allemaal op magische wijze verschijnt…’.

Maar er is more to de Law of Attraction dan alleen maar fantaseren of visualiseren.

In weze is de Law of Attraction heel erg simpel. De wet betekent niets meer dan ‘like attracts like’. En aan de hand van het beeld van radiozenders is dit idee heel makkelijk te begrijpen. Als je 3fm wilt horen, moet je afstemmen op de frequentie van 3fm. Als je afgestemd bent op de frequentie van 3fm kun je dit horen, maar kun je niet horen wat er op Qmusic gespeeld wordt, simpelweg omdat de frequentie van jouw radio niet gelijk is aan de frequentie van Qmusic.

En zo is het dus met alles in het universum. Alles heeft een eigen trillingsfrequenties, en zal dingen met dezelfde frequentie aantrekken, of beter gezegd; kunnen ontvangen.

Ook wij hebben onze eigen trillingsfrequentie maar wat ons bijzonder maakt is dat wij invloed kunnen uitoefenen op onze trillingsfrequentie. Bijvoorbeeld door te fantaseren en te visualiseren. Maar dat is niet het hele verhaal.

Ik kan je wel al verklappen dat het alles heeft te maken met hoe we ons voelen… 

Bekijk de video om uit te vinden wat er volgens mij nog meer nodig is.

En wil jij je meer verbinden met je gevoelens? Meer vanuit je hart gaan leven? Kijk dan eens bij Heartfulness, een jaar lang Food for the Heart. En ik weet zeker dat de Law of Attraction in je voordeel gaat werken!

❤️

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link