Afgelopen weekend was ik met mijn man en onze twee meisjes een weekend op de camping. Voor het eerst met z’n vieren kamperen. Ik ben niet echt opgegroeid met kamperen en vond het eerlijk gezegd best een beetje spannend… Hoe zou het gaan met de meisjes die bij elkaar mochten slapen… zou de jongste ’s middags wel slapen… zouden de wc’s wel een klein beetje schoon zijn…?
Het viel alles mee, we hebben enorm genoten met z’n vieren en eerlijk gezegd had het van mij nog een hele tijd langer mogen duren. Voor het eerst snap ik hoe heerlijk drie weken op de camping kan zijn. Je gaat automatisch vertragen, gewoon simpelweg genieten.

Tijdens een rustig, heerlijk ontspannen moment wat ik even voor mezelf had nam ik onderstaande video over The Law of Relativity op. De Law of Relativity leert ons dat alles in relatie staat tot iets andere. Zo staan de Universal Laws ook allemaal in relatie tot elkaar. Als je de Law of Relativity op een constructieve manier weet in te zetten in je eigen leven zal dit ook een positief hebben op bijvoorbeeld The Law of Attraction en The Law of Perpetual Transmutation.

The Law of Relativity zegt in weze dat alles pas waarde krijgt in relatie tot iets anders. Ik ben bijvoorbeeld pas klein, groot, dik, dun, slim, dom, rijk, arm (enzovoorts) in relatie tot anderen die groter, kleiner, dunner, dikker, dommer, slimmer, armer of rijker zijn. Tot zover het gegeven. Nu is het met dit gegeven mogelijk om een perspectief te kiezen wat jou het meeste dient.

Een voorbeeld; er zullen altijd mensen zijn die het beter hebben dan ik. Er zullen ook altijd mensen zijn die het slechter hebben dan ik. De vraag is wanneer ik me beter voel; als ik me focus op het feit dat er mensen zijn die het beter hebben dan ik, of als ik me focus op het feit dat er mensen zijn die het slechter hebben dan ik. Het een is niet beter dan het andere. Het gaat erom dat te kiezen waardoor mijn energie een hogere frequentie krijgt.

In de video vertel ik je waarom ik me juist nu geroepen voelde om meer te vertellen over de Law of Relativity.

Ik ben benieuwd of jij je al bewust bent van de Law of Relativity en de manier waarop jij jezelf positioneert. Laat je het weten in de reacties? 

Liefs, Renée

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link