Gister nam ik een video op om twee nieuwe dingen met je te delen… Helaas is de kwaliteit van de audio niet fantastisch omdat ik mijn microfoon vergeten was maar hopelijk is het toch te volgen… 

In het kader van de inspiratie feestmaand heb ik eerder deze week een Instagram take-over van de VONK academy gedaan. De VONK academy is een platform waar inspiratie brengers en inspiratie zoekers elkaar kunnen vinden met als missie persoonlijke ontwikkeling toegankelijker te maken. Een missie waar ik met heel veel liefde een bijdrage aan lever. Ik heb de hele dag op het Instagram account van de VONK academy gedeeld over Heartfulness. Ik vond het echt superleuk om te doen en het heeft me ook echt geholpen om weer vanuit een ander perspectief te kijken naar wat ik allemaal deel.

Mede uit deze ervaring zijn twee nieuwe dingen ontstaan die ik nu graag met je deel namelijk Heartfulness essentials en Hartkracht 1-op-1 coaching.

Heartfulness essentials is een korte online cursus over het implementeren van Heartfulness op het niveau van Mind, Body en Soul. Werkelijke transformatie vraagt namelijk om een holistische aanpak.

Hartkracht 1-op-1 coaching is voor degenen die echt op een diep niveau willen transformeren tot een leven volledig vanuit de verbinding met je hart. Hartkracht coaching is voor jou als je weet dat je iets te doen hebt maar je maar niet helder kunt krijgen wat dit precies is, wat precies je passie en/of je missie is. Als je weet dat je antwoorden kunt vinden vanuit je intuïtie maar je nog vaak vast blijft zitten in denken en beredeneren. Als je het gevoel hebt dat je hoofd leidend is in je leven en je graag meer vanuit je hart en je gevoel zou willen leven. Als je op een diep niveau angst en tekort wilt transformeren maar liefde en overvloed.

Binnenkort meer info over zowel Heartfulness essentials en Hartkracht coaching.

❤️

Renée

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link