30 dagen Ultimate Self-Care

Goed voor jezelf zorgen? Eigen zuurstofmasker eerst!!

Zelfzorg en zelfliefde zijn misschien wel de belangrijkste dingen die je nu te doen staan. Het lijkt misschien heel nobel om over al je grenzen heen te gaan in de zorg voor een ander…

Alleen;
Ten eerste, wie zorgt er voor jou?
Ten tweede, geef je de ander werkelijk het beste van jezelf als je niet goed voor jezelf zorgt?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ten derde, wat probeer je onbewust te halen door overmatig te geven?

Goed voor jezelf zorgen betekent ook de volle verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, je eigen kracht en je eigen (oneindige) waarde erkennen en eren, jezelf het beste gunnen zodat je van daaruit het beste van je zelf in de wereld kunt zetten. Goed voor jezelf zorgen is uiting geven aan dankbaarheid en liefde voor je eigen lichaam, je ZIJN.

In een tijd waarin spanning oploopt kan zelfzorg al snel onder druk komen te staan. Kan er van alles getriggerd worden waardoor je voorbij gaat aan jezelf. Daarom kun je nu meedoen met 30 dagen Ultimate Self-Care.

30 dagen lang ondersteun ik jou bij het goed zorgen voor jezelf.

Door tip op het gebied van Mind, Body en Soul. Onderbouwd door de positieve psychologie, neuropsychologie, mindfulness, yogafilosofie, Law of Attraction en nog veel meer.

Meld je vandaag aan en ontvang morgenochtend de het eerste bericht van de 30 dagen Ultimate Self-Care. Vervolgens ontvang je 30 dagen lang een bericht van mij (met een tip, een oefening, een affirmatie, tekst, quote of misschien wel een liedje) die ervoor gaat zorgen dat jij het allerbeste voor jezelf gaat zorgen.

Je krijgt dan vanaf 6 april 30 dagen lang een bericht van mij (met een tip, oefening, affirmatie, tekst, quote of een liedje) die ervoor gaat zorgen dat jij het allerbeste voor jezelf gaat zorgen.

Meld je hieronder aan voor
30 dagen Ultimate Self-Care

Je krijgt dan vanaf morgenochtend, 30 dagen lang iedere ochtend een bericht van mij met een tip, affirmatie, tekst, liedje, quote die jouw helpt het beste voor jezelf te zorgen.

[paytium name="Ultimate Self-Care" description="Ultimate Self-Care" amount="29,99" button_label="Aanmelden"] [paytium_field type="firstname" label="Voornaam" required="true" /] [paytium_field type="lastname" label="Achternaam" required="true" /] [paytium_field type="email" label="Email" required="true" newsletter="activecampaign" newsletter_hide_checkbox="false" newsletter_label="Ik wil email ontvangen van Renée Overboom coaching" required="true" newsletter_after="true" newsletter_list="31" /]  [paytium_field type="terms" label="Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden" link="https://reneeoverboom.nl/wp-content/uploads/2019/09/ALGEMENE-VOORWAARDEN-RENEE-OVERBOOM-COACHING.pdf" required="true"/] [paytium_total /] [/paytium]