Vandaag 14 september 2019 is het volle maan in het teken Vissen.

De volle maan is de tijd in de maand waarin er dingen aan het licht komen. Waarin we dingen kunnen zien waar we eerder misschien nog niet bewust van waren. Deze maand staat de volle maan in het teken Vissen en Vissen is een water teken. Water staat symbool voor onze emoties, het is het element van ons tweede chakra, het sacraal chakra. 

Met deze volle maan kan er een hoop naar de oppervlakte komen wat gezien en ontvangen wil worden. Je meest kleurrijke zelf verschijnt en het vraagt je om van alle kleuren te houden. Op het moment dat je alle delen van jezelf, al je kleurschakeringen in liefde kunt ontvangen en omarmen, wordt het leven een feest en kan er vrede komen in je hart. Onze innerlijke vrede wordt verstoord omdat we onszelf veroordelen. Omdat we niet alle delen van onszelf kunnen omarmen. Dat zorgt voor afgescheidenheid in jezelf en maakt het onmogelijk om te wortelen in liefde. 

Deze volle maan daagt ons uit. Om te kijken hoever de liefde kan gaan. Om liefde te voelen voor alles wat is… Kun jij alles in jezelf en in je wereld omarmen? Liefde voelen voor zelfs het meest donkere, verschrikkelijke of pijnlijke?
Daag jezelf uit voorbij de grenzen van je mind te gaan en ontdek dat het eiland van je hart oneindig veel groter is dan het eiland van je mind. Het is ook een stap into the unknown. Wees niet bang een keus te maken, die stap te nemen. Jump, and the net will appear.

Alles wat het vraagt is met heel je wezen ja zeggen tegen je hart. Luister naar het verlangen van je ziel, zij wijst je altijd de weg. Alles wat je moet weten wordt je ingegeven door je hart, alleen vraagt dit wel dat je haar taal leert kennen en je ‘ja’ gaat zeggen. Je hart spreekt niet op dezelfde manier als je mind, dus als je op dezelfde manier gaat luisteren dan zul je niets horen. Dus wordt stil, tune in en stel je open voor alle mogelijkheden die het universum te bieden heeft.

In het verleden behaalde resultaten bieden daarbij geen garantie voor de toekomst. Laat het verleden niet jouw toekomst invullen maar kijk alsof je nooit eerder hebt gezien en laat je verrassen door al het moois wat er dan kan verschijnen.

🌕

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link