Vragen, suggesties of iets anders?

Neem contact op

10 + 14 =

Aanbod

Snacks for the Heart

GRATIS 30 dagen lang een Snack for the Heart. Een quote, korte oefening, compliment of een reminder die je helpt iedere dag even met je hart in te tunen. Eigenlijk alsof je iedere dag een cadeautje krijgt.

Kundalini Meditatie bundel

Drie Kundalini meditaties die jou gaan helpen om je meer en meer te verbinden met wie je werkelijk bent, met jouw ware essentie. Ontvang de eerste meditatie To Conquer Phobias GRATIS.

Heartfulness Essentials

Korte online cursus over het integreren van Heartfulness op het niveau van Mind, Body en Soul. Krijg op een toegankelijke manier helder hoe jij meer vanuit je hart kunt leven.

Heartfulness

Met het jaarprogramma Hearftulness krijg jij een jaar lang wekelijks Food for the Heart. Ga mee op een reis van bewustwording naar een leven waarin liefde, overvloed, verbondenheid en vrijheid de boventoon voeren.

Hartkracht coaching

Ben jij klaar op op een diep niveau te transformeren? Wil jij niet langer vastlopen in je hoofd maar vanuit helderheid, wijsheid en innerlijke kracht je leven leiden? Dan is individuele Hartkracht coaching misschien wel wat voor jou.

Wacht niet langer, kom thuis in je eigen Hart!

Schrijf je in om regelmatig Lovenotes,  updates en aanbiedingen te ontvangen. Ik heb je lief dus ik beloof je dat ik je niet zal spammen ❤️

 

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link