Over Renée

Hi, Leuk dat je er bent!

Mijn naam is Renée.

Ik ben vrouw

Ik ben moeder

Ik ben (spiritueel) life-coach

Ik ben Kundalini yoga teacher

Ik ben Spirit

Ik ben de Lichtjesontwaker

Ik ben.

We eigenen onszelf ontelbaar veel rollen toe in ons leven. En daardoor vergeten we nogal eens wie we werkelijk zijn. Wie we waren voordat we in dit lichaam, in dit leven kwamen en wie we nog steeds zijn als we dit lichaam verlaten. Wie veel grootser is dan alleen dit lichaam, en wie verbonden is met al dat is.

Op mijn achttiende zei ik; ‘ik voel dat ik iets van betekenis te doen heb’. Al had ik geen idee wat dit dan zou zijn. En door de jaren heen ben ik stapje voor stapje op zoek gegaan naar mijn licht. Naar wie ik ben en wat ik heb te doen hier op aarde. En hoewel dit een reis is die mijn leven lang zal duren ben ik nu hier om jou te helpen jouw licht te ontwaken.

Mijn gift is dat ik jou naar je ware Zijn kan brengen, zodat jij daar thuis kan komen, bij jouw eigen licht. Dat doe ik door middel van individuele coaching, kaartleggingen, het zielsprofiel, Kundalini Yoga en live events. Meer informatie hierover vind je in het menu onder ‘Werk met mij’.

Jij bent niet voor niets hier terecht gekomen. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen, en ook als je dit nog niet weet, vind ik het leuk met je in gesprek te komen. En neem ook zeker even een kijkje bij de Love notes voor instant inspiratie.

Veel liefs en licht,

❤️✨

Renée