Mijn verhaal

Mijn naam is Renée en ik vertel je graag een stuk van mijn verhaal.

Toen ik na mijn middelbare school ging studeren koos ik voor een studie met de slogan ‘De mooiste studie is de mens’. Alleen al die slogan was voor mij genoeg om er helemaal voor te gaan. En hoewel het een prachtige opleiding was, heb ik ook altijd het gevoel gehad dat er iets miste. Later omschreef ik mijn studie als een ivoren toren. Veel denken en filosoferen over het leven. Maar als je alleen maar denkt over het leven, ben je dan eigenlijk wel bezig met leven?

Ik ging me verdiepen in Oosterse filosofiën, wat begon met Vipassana meditatie en daarna Reiki in India. Beiden nodigden mij uit om te gaan voelen, iets waarvan ik nog steeds geneigd was het met mijn hoofd te benaderen (en dat zou nog een hele tijd zo blijven…).

Ik studeerde af op het thema ‘genieten’. Ik was ervan overtuigd dat het vermogen te kunnen genieten in je leven een belangrijke bijdrage levert aan de zin die je ervaart in je leven. Ergens voelde ik toen al dat beleving, voelen en in het bijzonder je goed voelen essentieel zijn.

Maar net zoals denken over geluk je niet perse gelukkig maakt, zorgen leren over voelen en beleving er niet perse voor dat ik zelf ontzettend goed in contact stond met mijn gevoelens.

En toch heb ik altijd een sterke intuïtie gehad, dat ik op cruciale momenten een sterk gevoel van ‘waarheid’ ervaarde. Het heeft alleen een tijd geduurd voordat ik hier ook naar kon gaan luisteren en begreep dat dit de stem van mijn hart is, de stem van mijn ziel of mijn hogere zelf.

Stapje voor stapje ging ik leren me meer te verbinden met mijn gevoel. Meer te gaan luisteren naar die mooie zachte stem van mijn hart in plaats van het geschreeuw van mijn mind. Als ik een keuze moest maken ging ik vertrouwen op het gevoel wat ik erbij had. En ja, dat was heel vaak heel erg spannend maar het heeft mijn leven verrassende wendingen gegeven en het heeft me op amazing places gebracht.

Op deze manier ben ik bijvoorbeeld bij de Kundalini Yoga teacher training terecht gekomen, maar is ook het heilige plantmedicijn Ayahuasca op mijn pad gekomen. Al deze wendingen, ontmoetingen en ervaringen waren telkens opnieuw uitnodigingen om nog dieper te gaan voelen, nog meer aanwezig te zijn, nog meer thuis te komen bij mezelf, in mijn eigen hart.

En nu mag ik jou inspireren en misschien wel begeleiden om hetzelfde te gaan doen. In contact te komen met de wijsheid van jouw eigen onmetelijke grote, magische en wonderlijke hart.

Ik ben jou en mij intens dankbaar!

❤️ Renée ✨

 

Snacks for the Heart

GRATIS 30 dagen lang een Snack for the Heart. Een quote, korte oefening, compliment of een reminder die je helpt iedere dag even met je hart in te tunen. Eigenlijk alsof je iedere dag een cadeautje krijgt.

Kundalini Meditatie bundel

Drie Kundalini meditaties die jou gaan helpen om je meer en meer te verbinden met wie je werkelijk bent, met jouw ware essentie. Ontvang de eerste meditatie To Conquer Phobias GRATIS.

Heartfulness Essentials

Korte online cursus over het integreren van Heartfulness op het niveau van Mind, Body en Soul. Krijg op een toegankelijke manier helder hoe jij meer vanuit je hart kunt leven.

Heartfulness

Met het jaarprogramma Hearftulness krijg jij een jaar lang wekelijks Food for the Heart. Ga mee op een reis van bewustwording naar een leven waarin liefde, overvloed, verbondenheid en vrijheid de boventoon voeren.

Hartkracht coaching

Ben jij klaar op op een diep niveau te transformeren? Wil jij niet langer vastlopen in je hoofd maar vanuit helderheid, wijsheid en innerlijke kracht je leven leiden? Dan is individuele Hartkracht coaching misschien wel wat voor jou.

Ontvang 30 dagen
SNACKS FOR THE HEART
Iedere dag een Heartful moment; makkelijk, snel, licht verteerbaar en vol liefde.
* Door op aanmelden te klikken geef ik Renée Overboom coaching toestemming mij de Snacks for the Heart en andere emails te sturen. Afmelden kan te allen tijde, eenvoudig en zonder consequenties 
close-link